Webshopteksten laten schrijven door Textifant

Voor webshops vormt content marketing nog steeds een van de belangrijkste manieren om continu klanten te werven. Als webshopeigenaar kan je met de juiste teksten het conversiepercentage positief beïnvloeden en kan je ook via de niet-betalende zoekresultaten hoog scoren. Bij Textifant willen we graag je webshopteksten schrijven, maar bovendien kan je ook je webshopteksten laten herschrijven.

Productteksten laten schrijven

In de eerste plaats heeft een webshop nood aan goede productteksten . Deze productteksten moeten onduidelijkheid wegnemen, informeren en potentiële klanten overtuigen. Daarnaast moeten de productteksten ook aanzetten tot actie en goed scoren in Google. Het schrijven van goede productteksten is logischerwijs niet eenvoudig. Bij Textifant kunnen wij voor jou deze webshopteksten schrijven of herschrijven.

Categorieteksten laten schrijven

Waar productteksten de potentiële klant moet informeren over de specifieke producteigenschappen en de voordelen die het biedt, moeten categorieteksten  dan weer het aanbod en de vele keuzemogelijkheden verduidelijken. Daarnaast dienen zij vaak een nog groter SEO-doel. Hierbij moet je wel met een aantal aandachtspunten rekening houden. Je kan ook deze webshopteksten laten schrijven of herschrijven door Textifant.

Blogs voor webshop laten schrijven

Waardevolle content zorgt ervoor dat je je als expert profileert, waardoor je webwinkel aan een positieve reputatie bouwt. Lang niet alle informatie hoort echter een plaatsje te krijgen op de product- of categoriepagina's. Een blog met handige tips, advies of lifehacks is vaak een goede aanvulling. Lang niet elke lezer zal daardoor ook een klant worden, maar zo bouw je ondertussen wel aan naamsbekendheid. Onze copywriter gaat graag aan de slag om blogs te schrijven voor je webshop. Ook een informatie- of kenniscentrum behoort tot de mogelijkheden.

Laat je webshopteksten schrijven door Textifant

Waar het maken van een webshop werk is van programmeurs en het beste fotomateriaal nog steeds dat van een professionele fotograaf is, gaan veel webshopeigenaars nog steeds zelf aan de slag met hun teksten. En dat terwijl content zo bepalend is voor de conversie en de omzet. Wat ons betreft is dat geen goed idee. Daarom helpen wij van Textifant jou graag verder. Wij schrijven of herschrijven jouw webshopteksten en helpen de status en vindbaarheid van je webshop te vergroten, waardoor de conversie al snel toeneemt.