De garantie op kwalitatieve teksten

 Bij Textifant houden we van teksten die lezen als een trein. Maar we houden nog meer van tevreden klanten. Niet alleen hanteren we scherpe prijzen, maar bovendien gaat onze kwaliteitsgarantie extra ver. Ontdek hieronder hoe wij de kwaliteit van onze teksten garanderen.

Teksten laten schrijven door Textifant

Bij Textifant kan je alle teksten laten schrijven, gaande van webteksten tot brochureteksten en blogartikelen. Wij kennen alle kneepjes van SEO en schrijven teksten die moeiteloos aansluiten bij jouw doelpubliek. Hoewel wij met name gespecialiseerd zijn in juridische en zakelijke teksten, schuwen wij geen enkel thema.

Elke tekst van Textifant komt met een uitgebreide kwaliteitsgarantie. Niet alleen wordt de tekst geschreven door een ervaren schrijver, maar bovendien gaat een editor ook met de tekst aan de slag om eventuele onvolkomenheden weg te werken. Ben je ten slotte niet helemaal tevreden? Geen probleem, want je hebt recht op een onbeperkt aantal herzieningen*. Geen zorgen, want meer dan 95% van onze teksten zijn meteen goed. En dat voor een wel heel scherpe prijs.

* Conform de oorspronkelijke briefing

Tekst laten herschrijven door Textifant

Heb je al een goede brontekst maar wil je deze laten hertalen door onze tekstschrijver, bijvoorbeeld voor de Vlaamse markt of voor een ander doelpubliek? Ook dan blijft onze kwaliteitsgarantie stand houden. Ook hier gaat een tekstschrijver je tekst herzien, aanpassen en herschrijven. En dat allemaal opdat de vooropgestelde doelen moeiteloos worden gehaald. Ook hier geniet je van een extra kwaliteitscheck en ook hier mag je keer op keer een herzieningsverzoek indienen.


Lees meer over het hertalen of vervlaamsen van teksten door Textifant.

Eindredactie door Textifant

Ben je zelf actief als tekstschrijver? Dan stuur je je tekst gewoon meteen door naar onze editor die volgens je wensen de tekst aanpast. Enkel een grammaticale controle of ook de tekst vormelijk aanpassen? Alles is mogelijk. En omdat onze tekstschrijver buiten schot blijft, zijn onze prijzen natuurlijk extra scherp.

Lees meer over de eindredactie door Textifant.