Doe een beroep op onze online tekstcorrector

Textifant is meer dan alleen een copywritingkantoor. Natuurlijk schrijven we graag je teksten, maar we corrigeren ze al even graag. Heb je een blogartikel, scriptie of brochure geschreven en wil je het laten nalezen of corrigeren? Schakel dan onze online tekstcorrector in. Onze online tekstcorrector haalt moeiteloos taal- en spelfouten uit je teksten en geeft graag suggesties over de vorm en stijl van je tekst. Van een eenvoudige tekstcorrectie tot het hertalen of redigeren van teksten: in Textifant vind je steeds een betrouwbare online tekstcorrector.

Tekstcorrectie Nederlands of Vlaams

Onze online tekstcorrector zorgt voor foutloze teksten. Hij zet leestekens op de juiste plaats, gaat als een bloedhond op zoek naar dt-fouten en heeft aandacht voor spelling, grammatica, taalzorg en woordenschat. Hij gaat na of je teksten uniform en consistent zijn, maar gaat ook na of feitelijkheden wel kloppen. Het resultaat? Teksten die goed lezen en vrij zijn van fouten. Zowel voor een tekstcorrectie in het Vlaams als voor een tekstcorrectie in het Nederlands reken je op onze online tekstcorrector.

  • Corrigeert spellingsfouten en grammaticafouten
  • Controleert de uniformiteit van teksten
  • Controleert feitelijkheden en eigennamen
  • Toevoeging van titelnummering, voetnoten e.d. op aanvraag

Het enige wat jij hoeft te doen is je tekst, de deadline en een briefing of omschrijving doorgeven. Wij zorgen dat de tekstcorrectie tegen de deadline klaar is. Zowel voor de tekstcorrectie van een enkel artikel als voor de tekstcorrectie van boeken of brochures doe je een beroep op onze online tekstcorrector.

Teksten laten hertalen door onze online tekstcorrector

In bovenstaand geval zorgen wij ervoor dat je tekst voldoet aan de regels van de Nederlandse taalkunst. We rekenen er dan op dat je je tekst helemaal hebt afgestemd op je doelpubliek. Is dat niet helemaal het geval en moeten we een tekst hertalen, bijvoorbeeld van een interview naar een advertorial, dan reken je op onze hertaler. Onze online tekstcorrector houdt steeds rekening met je doelpubliek en past de tekst zo nodig ook inhoudelijk of vormelijk aan. Daarnaast schakel je onze online tekstcorrector ook in om een Nederlandse tekst te vervlaamsen.

Wat kost een online tekstcorrectie bij Textifant?

De ene tekst is nu eenmaal de andere niet. Soms is een brontekst quasi perfect, maar andere keren is het echt wel hard labeur. Daarom vinden we het maar net zo eerlijk dat we de prijs van een tekstcorrectie flexibel houden. Stuur ons je basistekst en geef aan of je de tekst wilt laten corrigeren of hertalen, waarna wij je meteen een eindprijs voorstellen. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.