Laat een juridische blog schrijven door onze juridisch blogger

Lange tijd liep de advocatuur achter wat marketing betrof. De deontologische beperkingen hielpen daar zeker niet bij. Toch lijkt het wel alsof advocatenkantoren aan een inhaalslag bezig zijn en zien we de ene na de andere juridische blog verschijnen. En dat is goed, want de online reclamefolder waartoe veel websites in de advocatuur te herleiden vallen, werkt niet. Hoewel juridisch bloggen een goed idee is, is een juridische blog schrijven niet eenvoudig. Niet zomaar elke blogger kan een juridische blog schrijven, want inhoudelijk moet alles nu eenmaal correct zijn. Maar anderzijds kan ook lang niet elke advocaat juridisch bloggen, omdat advocaten nu eenmaal geen marketeers of copywriters zijn. Reken daarom op de juridisch blogger van Textifant.

De voordelen van de juridisch blogger van Textifant

De juridisch blogger van Textifant helpt je advocatenkantoor beter vindbaar te maken in Google, waardoor je nog meer potentiële bezoekers en cliënten aantrekt. Daarnaast creëert hij een welbepaalde autoriteit die aantoont dat je actief bent in je vak en expertise hebt in de onderliggende materie. Daarom stemt onze juridisch blogger de content steeds af op de doelgroep en de expertise. De praktijk leert ons dat zo'n aanpak beter werkt dan advertenties, net omdat vertrouwen en autoriteit in de advocatuur zo belangrijk zijn.

Over de juridisch blogger van Textifant

Omdat wij erkennen dat niet elke copywriter een goede juridische blog kan schrijven, rekenen wij op een ervaren en gediplomeerde juridisch blogger die de juridische actualiteit op de voet volgt en er zo nodig het Belgisch Staatsblad op naslaat. Onze juridisch blogger schreef reeds honderden juridische blogs voor Belgische en Nederlandse advocatenkantoren en was voorheen actief in een juridische uitgeverij. Voor een scherpe prijs zal hij jouw juridische blog schrijven, eenmalig of periodiek.

Contacteer ons vandaag nog om een beroep te doen op onze juridisch blogger.

Lees meer van onze juridisch blogger