Laat een goede 'over ons' schrijven

Hoewel de over ons-pagina een van de belangrijkste pagina's is van een website, is het vaak een stille getuige van een gebrek aan creativiteit. De typische structuur die begint met wie we zijn, overgaat naar de missie en uiteindelijk afrondt bij het bespreken van de doelen: daar wordt niemand warm van.

Het belang van een goede over ons-pagina

Veel mensen beseffen het misschien niet, maar de over ons-pagina is de vaakst bezochte pagina op een website. Zeker bij kleinere ondernemers is dat echt wel het geval. En dus moet je ook een goede over ons-tekst schrijven. Mensen doen per slot van rekening graag zaken met mensen en niet met anonieme bedrijven. Daarom moet jij via je over ons-pagina vertellen wie jij bent en gewoon even uitschreeuwen dat jij ook gewoon van vlees en bloed bent. Door een goede over ons te schrijven, wek je sympathie op en kan je je imago versterken.

Hoe moet je een goede over ons schrijven?

Een over ons-tekst schrijven doe je niet voor zoekmachines. Het is misschien wel de plaats bij uitstek waar je origineel, oprecht, verrassend of zelfs humoristisch mag zijn. Je mag er jouw bezoekers een blik achter de schermen geven, maar belangrijk is dat je je vooral even in de kijker zet. Vertel over jezelf, wie je bent en waar je vandaan komt.

  • Geef je over ons-pagina steeds een prominente plaats op je website
  • Vertel over jezelf, het team en het bedrijf
  • Spreek je websitebezoekers aan
  • Voeg een foto van jezelf toe
  • Gun een blik achter de schermen
  • Geef aan hoe jij bezoekers kan en wil helpen
  • Sluit af met een CtA

Laat een over ons-pagina schrijven door Textifant

Onthoud vooral dat een goede over ons-pagina niet droog mag zijn. Het laat zich niet eenvoudig in een stramien gieten, maar moet net doordrenkt zijn met persoonlijkheid. Het hoeft niet te verbazen dat een goede over ons schrijven niet eenvoudig is. Laat het daarom over aan onze tekstschrijver.

Wij schrijven voor jou een over ons-pagina die naadloos aansluit bij de uitstraling en de identiteit van je bedrijf. Bespreek vandaag nog het een en ander en neem vrijblijvend contact met ons op.