Laat een goede landingspagina maken door Textifant

Een landingspagina helpt het websiteverkeer te regelen. Vanuit andere media wordt specifiek naar de landingspagina verwezen en van daaruit help je de bezoeker om zich te oriënteren. Zich te oriënteren in de richting van een actie, zoals het aanvragen van een offerte of het kopen van een product. Een goede landingspagina maken is dan ook niet eenvoudig. Gelukkig maakt onze tekstschrijver landingspagina's die hun doel niet missen.

Voordelen van een goede landingspagina maken

Wanneer onze copywriter een landingspagina maakt, sluit deze maximaal aan bij de advertenties en zorgt het ervoor dat bezoekers niet hoeven na te denken of te zoeken. De websitebezoeker wordt meteen tot actie aangezet. Zeker bij een Adwords-campagne, waarbij Adwords onder andere rekening houdt met de relevantie van de achterliggende pagina, zal een goede landingspagina de kosten helpen te drukken. Op die manier helpt de tekstschrijver via de landingspagina te besparen: de conversie zal stijgen, terwijl de kosten afnemen.

Hoe herken je een goede landingspagina?

Wanneer onze tekstschrijver een landingspagina maakt, voldoet het steeds aan minimaal vier vereisten.

In de eerste plaats zal onze tekstschrijver een landingspagina maken die aansluit bij de advertentie. Waar de advertentie de bezoeker lokt, speelt een goede landingspagina daar verder op in om de websitebezoeker helemaal te overtuigen.

Vervolgens benoemt de landingspagina een aantal voordelen zonder te vervallen in saaie en ellenlange specificaties. Regelrechte voordelen die 100% waarheidsgetrouw zijn en die de websitebezoeker overtuigen.

Hierna zet de landingspagina aan tot actie, wat toch nog steeds het hoofddoel van een goede landingspagina is. In de praktijk zal onze copywriter de landingspagina van meerdere CtA's voorzien die één hoofddoel nastreven: onderstrepen wat jij hen te bieden hebt!

Ten slotte linkt onze tekstschrijver de landingspagina met andere pagina's op jouw website. Zo ontstaat er een netwerk van pagina's dat de bezoeker stap voor stap richting een eindactie stuurt.

Laat door onze tekstschrijver een goede landingspagina maken

Ben je op zoek naar een tekstschrijver die landingspagina's maakt voor jouw advertentiecampagne? Dan helpt Textifant je graag verder. Contacteer ons vandaag nog en ontvang vrijblijvend een offerte voor het maken van een goede landingspagina.