Laat een advertorial schrijven door Textifant

Een advertorial en een advertentie vallen niet te vergelijken. Natuurlijk ken jij je producten of diensten door en door, toch wil dat nog niet zeggen dat je daarom zomaar een goede advertorial kan maken. Zeker om een optimale effectiviteit te garanderen, laat je de advertorial maar beter schrijven door een ervaren copywriter.

Een goede advertorial schrijven

Een advertorial is geen advertentie en dus ook geen reclame. Wanneer we een advertorial maken, focussen we dan ook op de meerwaarde voor de lezer. We verpakken de boodschappen in een pakkend verhaal dat leuk is om te lezen, dat aansluit bij je doelgroep en dat uiteraard ook raakvlakken heeft met de blog waarop je het publiceert. De commerciële inslag ligt er dus niet dubbel en dik bovenop, maar is subtiel op de achtergrond aanwezig. En dat vergt nu eenmaal een unieke aanpak.

Een advertorial schrijven heeft dan ook wel wat weg van een blog schrijven. Het moet per slot van rekening aan net dezelfde voorwaarden voldoen. Een eventuele commerciële inslag is slechts verkapt in de tekst aanwezig of zelfs gewoon afwezig, bijvoorbeeld wanneer linkbuilding het voornaamste doel is. Wanneer we een advertorial maken, vertellen we niet hoe goed een product of dienst is maar laten we de noodzaak ervan uit de tekst blijken. Een verhaal dat doet watertanden en gebaseerd is op emoties en probleemstellingen verkoopt nu eenmaal beter. Neem dat maar van ons aan.

Laat een advertorial schrijven

Een advertorial schrijven vergt altijd maatwerk en geen enkele advertorial zal identiek zijn. Daarom schakelen wij voor jouw advertorial een copywriter in die thuis is in je vakgebied. Onze copywriters kunnen advertorials maken voor uiteenlopende websites en doelgroepen. Ze worden zowel door online marketeers als bloggers aangevraagd. Hoewel wij voornamelijk gespecialiseerd zijn in advertorials voor zakelijke doelgroepen, schrijven wij ook advertorials voor reisblogs, beautyblogs, healthblogs, foodblogs en meer. Contacteer ons en wij wijzen voor jouw advertorial een copywriter met de nodige ervaring toe.

Een advertorial plaatsen via ons netwerk in België

Als ervaren tekstkantoor beschikken wij over talloze connecties in België en Nederland. Hierdoor helpen wij je graag bij het vinden van een geschikte blog waarop je een advertorial kan plaatsen. Wij brengen je gratis in contact met ons netwerk, terwijl wij de advertorial voor je schrijven. Eenvoudig, toch? Contacteer Textifant vandaag nog voor meer informatie.