Jouw tekst laten vervlaamsen door Textifant

De Vlaamse lezer is een bijzonder beestje. En van sommige Vlamingen wil je geen wafel krijgen. Wij Vlamingen vloeken bijvoorbeeld met lichaamsdelen in plaats van met ziekten. Meer zelfs: wie vloekt met kanker krijgt het met een groot deel van de Vlamingen stevig aan de stok. Ik wil je maar verwittigen, of moet ik voor de Nederlandse lezer toch maar waarschuwen zeggen? Want bij het mkb denken we nu eenmaal nog steeds aan een Duitse Maschinenkarabiner, of zo wordt die afkorting ons in films toch meegegeven. Niemand die erbij stilstaat dat je het eigenlijk over kmo's hebt. Weg doelpubliek.

Onthoud vooral dat je met je Nederlandse teksten zo'n zes miljoen Vlamingen links laat liggen. Je teksten laten vervlaamsen is de enige manier om die doelgroep te erkennen en ze mee te krijgen in je verhaal. Laat daarom je teksten vervlaamsen door Textifant.

Denk niet te snel "hij begrijpt het wel"

Hoewel we langs beide zijden van de landgrens Nederlands spreken, zijn er zoveel onderlinge verschillen tussen onze talen. Een klapper is voor een Vlaming geen map en van een broodtrommel gaan onze haren spontaan rechtstaan. Daarom bied je naast een website voor de Nederlandse markt best ook een website voor de Vlaamse markt aan. Natuurlijk snappen steeds meer Vlamingen wat je met pinnen bedoelt en kan men in Nederland zich best wel wat voorstellen bij geld uit de muur halen, maar het is niet omdat we iets snappen dat we ons ook echt aangesproken voelen. En als je de Vlaming niet aanspreekt, waarom zou hij dan überhaupt je tekst lezen of je producten kopen? Zo chauvinistisch zijn we nog net wel. Je tekst laten vervlaamsen is het enige goede antwoord.

Tekst laten vervlaamsen door Textifant

Bij Textifant gaat een native speaker voor jou aan de slag. Hij zorgt ervoor dat je tekst vertrouwd aanvoelt en dat de Vlaamse klant begrijpt wat je wil zeggen. Hij erkent de Vlaming in zijn taal en spreekt hem keihard aan, waardoor er geen ruimte meer is voor twijfel. En zo kan je opnieuw zes miljoen mensen aan je doelpubliek toevoegen. Dat alles voor een kleine investering, niet?

Laat vandaag nog je teksten vervlaamsen door Textifant. Contacteer ons voor meer informatie.