Voor jouw blog artikelen laten schrijven door Textifant

Bloggen kan je om de meest uiteenlopende redenen doen. Sommigen houden een blog aan als verdienmodel en rekenen op inkomsten uit advertenties en advertorials . Anderen willen gewoon meer bezoekers en nog anderen plaatsen graag hun deskundigheid en expertise in de kijker. Een blogartikel schrijven is echter een tijdrovend werkje en vaak merken we dat het bloggedeelte van een website doods is. Eigenlijk moet je regelmatig een blogartikel schrijven, maar vaak vind je er de tijd niet voor. Klinkt dat bekend in de oren? Dan kan je onze blogger inschakelen. Door voor je blog artikelen te laten schrijven, laat je je ontzorgen terwijl je er toch de voordelen van plukt.

Voor welke blog artikelen laten schrijven door Textifant?

Je kan onze blogger inschakelen voor de meest uiteenlopende blogs. Van technische blogs tot reisblogs: onze blogger is overal wel in thuis. Bovendien kunnen we dankzij ons uitgebreid netwerk ook andere bloggers inschakelen. Toch zijn wij zelf thuis in een aantal specifieke gebieden. Je kan onze blogger inschakelen voor:

Staat jouw blog niet in dit lijstje? Geen zorgen, vaak kan je wel gewoon onze blogger inschakelen. Contacteer ons om de mogelijkheden na te gaan.

Blogartikel laten schrijven volledig volgens jouw wensen

Heb je een eigen schrijfwijzer? Verkies je de u-vorm of kies je toch voor de gezelligheid van de je-vorm? Liever teksten die vlot lezen en moeilijke woorden schuwen of graag diepgaande blogartikelen voor professionals? Goed scoren in Google of eerder de focus leggen op kwaliteit? Bij Textifant kan het allemaal. We plaatsen jouw briefing centraal en leveren het volledig pakket. Zo schrijft onze schrijver de blogartikelen niet alleen, maar plaatst hij ze ook voor jou online en voorziet hij ze van interne linkjes, externe linken en rechtenvrije afbeeldingen. Alle blogartikelen worden bovendien vooraf nagelezen door een editor . Een totale ontzorging is het resultaat. Kwaliteit is de garantie.

Vandaag nog een blogger huren bij Textifant

Bij Textifant hanteren we verschillende prijsstructuren. Een blogger huren aan een afgesproken uurtarief, tarifering per geschreven woord of gewoon een vaste prijs per blogartikel? Bij ons kan het allemaal. En wanneer je meerdere blogs per maand afneemt, kennen we zelfs extra scherpe prijzen toe. Neem vandaag nog contact op en ontvang meteen een offerte. Akkoord met onze fantastische prijzen? Dan gaan we meteen voor jou aan de slag.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.