Teksten laten redigeren door Textifant

Kruip je soms zelf in je pen en tracht je zo je expertise over te brengen op je doelpubliek? Dan hoeven we jou vast niet te vertellen dat je je teksten maar beter op orde hebt. Onderzoek heeft aangetoont dat websitebezoekers geen taalfouten willen lezen. En ja, ook jij stoort je waarschijnlijk mateloos aan de dt-fout in voorgaande zin. Gelukkig concludeert datzelfde onderzoek dat je bij het lezen van een dt-fout nog niet meteen wegklikt, maar bijna had het wel een psychologische knauw gegeven aan onze betrouwbaarheid en reputatie. Het toont aan hoe belangrijk correcte teksten zijn. Daarom kan je je teksten laten nalezen of redigeren door onze editor.

Eindredactie van teksten door Textifant

Teksten laten redigeren gaat eigenlijk verder dan teksten laten nalezen. Zo gaan we bijvoorbeeld niet alleen op zoek naar dt-fouten en grammaticale lapsussen, maar sporen we ook andere onvolkomenheden op. Past dit woord wel bij je doelpubliek? Zouden we hier niet beter de gevoelige snaar raken? En kunnen we dit niet anders formuleren om de boodschap nog duidelijker over te brengen? Of zullen we het niet wat inkorten om het beter in de opmaak te laten passen?

Je teksten worden onder een kritisch vergrootglas gelegd en compleet geanalyseerd en aangepast, zodat ze naadloos voldoen aan je behoeften. Natuurlijk gaat onze editor net zo ver als jij het wilt.

  • Grammaticale fouten en spellingsfouten opsporen en corrigeren
  • Rechtzetten van feitelijke onjuistheden
  • Verbeteren van de vorm van de tekst
  • Beter overbrengen van de boodschap
  • Inkorten van teksten

Een editor huren bij Textifant

Onze editor gaat graag aan de slag met jouw teksten. Jij kiest zelf waar de nadruk ligt en de editor houdt steeds rekening met de bijzonderheden van de briefing. Je kan de editor huren aan een vast tarief per woord of aan een overeengekomen uurtarief. Contacteer ons en ontvang vrijblijvend een offerte om je teksten te laten redigeren.