Thesis laten nalezen

Je thesis laten nalezen door een taalvirtuoos

Textifant is een copywriting- en editingkantoor dat pijnlijke fouten in je scriptie helpt te voorkomen. Taalslordigheden en dt-fouten kunnen een goede bachelor- of masterproef per slot van rekening volledig kraken, terwijl het inhoudelijk misschien echt wel steek houdt. Daar willen wij iets aan doen. Inhoudelijk kunnen wij natuurlijk niet oordelen over je thesis en dat is ook niet de bedoeling, maar taalkundig is je thesis laten nalezen natuurlijk wel mogelijk. En goedkoop, zodat je nog wat zakgeld overhebt voor je volgende feestje.

Hoe werkt een master- of bachelorproef nalezen?

Jij steekt je hart en ziel in een goede bachelor- of masterproef en zorgt dat het inhoudelijk perfect in orde is. Vervolgens bezorg je ons je tekst en gaan wij aan de slag. Wij gaan dan je master- of bachelorproef nalezen en houden alle wijzigingen bij. Hierdoor beslis je uiteindelijk zelf of je de wijzigingen al dan niet controleert. Zeker als er bepaalde inhoudelijke nuances moeten worden gelegd, behoud je als vakexpert natuurlijk graag de controle. Als iets niet helemaal duidelijk is, brengen we een opmerking aan zodat je zelf de nodige aanpassingen kan doen.

Hoeveel kost mijn thesis laten nalezen?

Dat verschilt van geval tot geval. Het zou niet eerlijk zijn om voor elke thesis eenzelfde prijs te hanteren. De ene master- of bachelorproef nalezen vergt nu eenmaal meer tijd dan de andere, bijvoorbeeld omdat het taalniveau al hoger ligt. Dan zou het niet eerlijk zijn dat elke bachelorproef nalezen net hetzelfde prijskaartje heeft. Wil je weten hoeveel je master- of bachelorproef nalezen kost? Stuur ons dan je bachelor- of masterproef en ontvang een scherpe offerte. Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met je thesis om.

Meer dan alleen je thesis laten nalezen op taal?

Je master- of bachelorproef nalezen, gebeurt door een taalvirtuoos met ervaring in het onderwijs. Hierdoor is net dat tikkeltje extra mogelijk, maar de inhoud gaan we nooit uitgebreid controleren of verbeteren. Dit doen we zelfs niet wanneer we een inhoudelijke fout opmerken, want dat zou niet eerlijk zijn ten opzichte van het opleidingsinstituut of jezelf. Hoogstens zullen we aangeven dat je bepaalde zaken misschien nog even opnieuw moet bekijken, zonder daarbij al te veel in detail te treden.

Wel kunnen we nagaan of je bachelor- of masterproef voldoende onderbouwd is, of je bepaalde beweringen wel voldoende staaft met eigen onderzoek of bronnen, of het wel goed zit met de rode draad, of een begeleidende grafiek al dan niet wenselijk is, of je de onderzoeksvraag wel voldoende beantwoordt enzovoort. Het zijn eenvoudige zaken die je vaak mist, maar waarbij een frisse blik wonderen kan verrichten. En als het gewoon goed is? Dan zeggen we dat natuurlijk. Dan kan je helemaal zelfzeker aan je verdediging beginnen.

Wil je je thesis laten nalezen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven.

Vraag een offerte aan