Tekstschrijver gezocht? Zo gevonden!

Je zoekt een freelance tekstschrijver voor je websiteteksten, mailings, productbeschrijvingen of blogs? Geen zorgen want je hebt 'm gevonden. Onze freelance tekstschrijver gaat graag aan de slag met je productteksten. Daarbij is een kwaliteitscontrole en eindredactie steeds gegarandeerd. Onze freelance tekstschrijver schrijft zowel zakelijke als commerciële teksten en hanteert daarbij een vooraf gecommuniceerd tarief zodat je altijd weet hoeveel je teksten zullen kosten.

Al eens een goede tekstschrijver gezocht? Niet eenvoudig!

Wie al eens een tekstschrijver gezocht heeft, kan het beamen: er zijn meer dan genoeg platformen waar je snel een freelance tekstschrijver vindt. Over het behaalde niveau zijn ze dan weer niet altijd even positief. Het is inderdaad niet omdat je een copywriter gezocht en gevonden hebt dat het allemaal rozengeur en maneschijn is. Vanuit mijn eigen ervaring als editor kan ik alleen maar benadrukken hoe vaak wij een copywriter gezocht hebben en een ongetalenteerde ladelichter kregen. Nog al te vaak denken huismoeders en jeugdige studenten met minder schrijftalent dan een gordeldier dat het allemaal zo moeilijk niet kan zijn. Maar helaas, dan had je beter geen copywriter gezocht en het gewoon zelf geschreven! Wij steken je graag een hart onder de riem. Je hebt niet alleen een freelance tekstschrijver gezocht, maar ook gevonden.

Freelance tekstschrijver gezocht met een focus op kwaliteit?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Onze freelance tekstschrijver rekent op een jarenlange ervaring in hoofdberoep en werkte al voor talloze klanten in België en Nederland. Verschillende schrijfstijlen, raakvlakken met diverse doelpublieken en uiteenlopende media passeerden de revue. Bovendien is een voorstudie, zowel inhoudelijk als wat de zoekmachineoptimalisatie betreft, steeds inbegrepen. Heb je al eens een tekstschrijver gezocht die er geen probleem van maakt om zich in te lezen en over ingewikkeldere thema's te schrijven? Dan weet je dat het vinden van zo'n freelance tekstschrijver echt niet eenvoudig is!

Copywriter gezocht mét kwaliteitscontrole en eindredactie?

Wie al eens een freelance tekstschrijver gezocht heeft, weet dat je vaak zelf moet instaan voor de eindredactie. In het beste geval hebben ze hun tekst een tweede keer nagelezen. Maar al in de lagere school leren we dat het vaak moeilijker is om eigen fouten op te merken. Zelfs als je een goede tekstschrijver gezocht en gevonden hebt, kan je al eens tegen kemels aanlopen. Bij Textifant pakken we het daarom anders aan. Alle teksten van de freelance tekstschrijver gaan naar een onafhankelijke editor die een kwaliteitscontrole uitvoert en de eindredactie verzorgt. Enkel op die manier ben je helemaal zeker van een uitstekende kwaliteit. En dat aan een vaste prijs.

Freelance tekstschrijver gezocht die jou maximaal ontzorgt?

Dat blijkt nog moeilijker te zijn. Vaak laten freelance tekstschrijvers zich op hun wenken bedienen. Jij levert de informatie en zij vervolgens de tekst. Dit dan meestal nog in een Word-document waarmee jij dan maar je ding moet doen. Heb je al eens een copywriter gezocht die verder wil gaan en daarbij ook de nazorg levert? Waarbij je steeds recht hebt op een aanpassingsronde en die er geen probleem van maakt om blogs online te zetten, in te plannen en mee te denken over je contentkalender? Wie al eens zo'n freelance tekstschrijver gezocht heeft, weet dat ze misschien wel op één hand te tellen zijn. Gelukkig draaien wij van Textifant er alvast onze hand niet voor om.

Een goede copywriter gezocht en gevonden

Heb je eerder al een tekstschrijver gezocht maar nog niet gevonden? Nu wel! Bij Textifant reken je op een ervaren freelance tekstschrijver die aan de slag gaat met al jouw teksten. Voor specifieke onderwerpen of moeilijke thema's gaan we zelf op zoek naar een goede auteur, waarbij we de eindredactie uitvoeren en alle verantwoordelijkheid dragen. Voor de meeste thema's gaat onze zelfwerkende zaakvoerder voor jou aan de slag. Hierbij hanteren we transparante woordtarieven zodat je vooraf goed weet wat je tekst jou zal kosten. Voor grote opdrachten en langdurige samenwerkingsverbanden zijn de tarieven natuurlijk extra scherp.

Klinkt interessant? Vraag dan nu een offerte aan en ontdek onze mooie prijzen.