Door een freelance editor je cv laten nalezen

Je kan er niet omheen: als je ergens solliciteert, vragen ze gegarandeerd om je cv of curriculum vitae. Daarnaast moet je vaak ook nog eens een motivatiebrief voorleggen. Het belangrijkste is natuurlijk de inhoud ervan. Kan je voldoende werkervaring voorleggen? Beschik je over de benodigde vaardigheden? En waarom pas je in het team? Toch kan een dt-fout of een ongelukkige bewoording funest zijn voor jouw kansen. Laat daarom een freelance editor je cv nalezen.

Door een freelance editor je cv laten nalezen

Een cv is natuurlijk altijd persoonlijk en daarom zal een freelance editor je cv inhoudelijk niet aanpassen. Wel zal de freelance editor je cv nalezen en alle taalfoutjes corrigeren. Daarnaast zal de freelance editor je cv, motivatiebrief en mail aan een grondige inspectie onderwerpen en eventueel het een en ander herformuleren zodat je nog beter uit de verf komt, dit uiteraard zonder de waarheid oneer aan te doen. Indien gewenst, kan de freelance editor je cv ook aan het doelpubliek aanpassen, maar dan moet je wel even aangeven voor welke functie en bij welk bedrijf je solliciteert. Als je dat liever niet zegt, is dat natuurlijk geen probleem.

Belangrijk: hoewel een freelance editor je cv taalkundig zal nalezen, is hij natuurlijk geen job- of sollicitatiecoach. Voor sollicitatietips kan je onder meer terecht bij de VDAB.

Cv laten nalezen met respect voor je privacy

In ieder geval zal de freelance editor je cv persoonlijk en met respect voor je privacy behandelen. Dit wil zeggen dat de freelance editor je cv, na het nalezen ervan, niet aan anderen laat zien. Hij zal al zeker niet aan je huidige werkgever laten weten dat je een andere job overweegt. Alle gegevens worden na het afhandelen van de aanvraag ook gewoon verwijderd. Zo hoef je geen lekken te vrezen.

Wat kost een cv laten nalezen?

Regelmatig krijgen we de vraag hoeveel het kost om een freelance editor je cv te laten bekijken? Dat hangt natuurlijk af van een aantal zaken, zoals de lengte van je cv en de vraag of je motivatiebrief eveneens onder de loep moet worden genomen. Hoe dan ook is het aangeraden om je cv beknopt te houden en niet onnodig lang te maken. Hierdoor zijn onze tarieven sowieso heel democratisch.

In principe kan de freelance editor je cv al nalezen vanaf 10 euro, maar stuur ons vooral even je cv door - die mag je gerust eerst even anonimiseren - en dan brengen wij een offerte uit. Akkoord? Dan zal onze freelance editor je cv binnen 24 uur nalezen, zodat je meteen kan verdergaan met solliciteren. In de tussentijd wensen we je alvast veel succes toe.

Contacteer ons en laat onze freelance editor je cv nalezen.